Logg inn

Det koster å utsette vedlikehold

Borettslag og sameier har stadig behov for oppussing og vedlikehold, både innendørs og utendørs. Et velholdt borettslag/sameie betyr bedre oversikt over utgiftene, bedre trivsel og økt verdi på boligene. Det kan være mye arbeid å følge opp vedlikeholdsarbeider. Dette slipper du hvis du velger en av Mesterfarges håndverkere. Vi er Norges største malermesterkjede med over 220medlemmer i hele landet. Våre bedrifter er godt representert i hele landet.

SLIK PASSER DU PÅ OVERFLATENE

  • Se etter sprekker i vegger og tak
  • Rust bør behandles fortløpende
  • Gå over treverk for å se etter råte eller sopp
  • Kontakt en malermester for fasadevurdering

UNNGÅ STORE KOSTNADER MED JEVNLIG OPPFØLGING

Følges ikke vedlikeholdet godt nok opp, risikerer man store kostnader. Det er viktig å huske behandling av fasader, vinduer, skillevegger og gjerder i både treverk og mur, samt avtale om jevnlig vask av fasadene. Innvendig bør man følge opp områder som trappeoppganger, kjeller, vaskerom og parkeringsanlegg. Husk at malermestere også legger slitesterkt gulvbelegg som f.eks. vinyl og linoleum.

VI KOMMER PÅ GRATIS BEFARING

Vår erfaring er at godt utført håndverk med riktige produkter tar bedre vare på verdiene og gir økt holdbarhet. Ta gjerne kontakt med en av Mesterfarges håndverkere i nærheten av deg for en uforpliktende gjennomgang av ditt borettslag/sameie.

Finn en maler nær deg