Define your top navigation in Apperance > Menus

Mal Proff Invitational: Årets opplevelse

Screen Shot 2014-10-21 at 9.42.47 PM

Et flott arrangement – preget av sol og smil, med sportsprestasjoner i ypperste verdensklasse.

Screen Shot 2014-10-21 at 9.43.23 PMSuksess

– Dette ble en ubetinget suksess, konkluderer golfgeneralen himself, Jan Erik Foss fra Mal Proff. Selv har han en mangeårig golfinteresse «på baken», og kunne med kyndig blikk følge de mange kunder, leverandører og ansatte i Mal Proff som hadde glede av golfens mange utfordringer:
– Det er riktig at nivåforskjellene var tydelige, noe vi visste om på forhånd. Det er jo nettopp derfor golf er en så fantastisk fritidssyssel: Man går ofte sammen med andre, men konkurrerer bare med seg selv. Dermed spiller det overhode ingen rolle for arrangementet hvem som kan hva fra før. Vi blandet jo også folk ganske bevisst, og la opp til en konkurranseform som gjorde at de forskjelligste ferdighetsnivåer kunne konkurrere sammen – og med hverandre.

– Men det viktigste var likevel at folk skulle kose seg?
– Helt klart, og det virket det jo også som de gjorde. Vi har fått bare positive tilbakemeldinger, både på konkurransen som sådan og på opplegget rundt. Dette var jo det første arrangementet i sitt slag, men det blir ikke det siste. Til neste år blir det full fart på golfbanen igjen!

– Tror du folk kommer tilbake, da?
– Det er jeg ikke i tvil om! Vi ble jo etterhvert helt fulltegnet på dette første arrangementet. Jeg blir ikke overrasket om vi får fylt opp listene enda tidligere neste år.

Opplæring

– Det var også mulig å gå et ABC-kurs under arrangementet?
– Ja, det viste seg jo å være så mange blant de påmeldte som ønsket litt kursing, at vi stilte med en egen «begynnergruppe». Jeg skal ikke påstå at det var dem som koste seg mest, for det var mange blide ansikter å se, men jammen tror jeg de er sterke kandidater. Dette ble et møte med golf som for de aller fleste skapte et ønske om ytterligere «rendezvous» seinere, og vi fScreen Shot 2014-10-21 at 9.43.42 PMra Mal Proff sin side skal med glede bidra til dette, slår han fast.

– Og neste år kommer kanskje årets «nybegynnere» til å danke ut toppfolket fra i år?
– Hvem vet? Sikkert er det i alle fall at vi har fått tilbakemeldinger om at opptil flere av deltagerne under årets arrangement både kommer til å gå inn for en sterkere innsats på golfbanen framover, og mange kommer nok til å rydde plass i kalenderne sine får å delta på neste års «Mal Proff Invitational» også, smiler han lurt.

Premiering

– Premiebordet imponerte mange. Var det slik som i skoleskirenn, at alle får en deltagermedalje?
– Nei, vi er jo konkurransemennesker, så det var langt fra alle som ble premiert. Til gjengjeld var det noen som fikk opptil flere premier. Men jeg tror at felles for alle var at man syntes det var litt høytidsstemt med premieringen, og til tross for at dette tok litt tid under middagen lørdag, steg stemningen for hver eneste premiering, det var lett å merke, sier en fornøyd «golfgeneral».

15
12

Les artiklen i Proff Magasinet (side 8-12) – Klikk her

Bli Mal Proff kunde idag
 Jeg ønsker IKKE kreditt
OBS! Dersom du ønsker kreditt må du legge ved kopi av gyldig ID til daglig leder og firmaattest under:
×
×
Mesterfarge